booked.net
  • 09 օգոստոս, 2020

    Բաղադրիչներ

    1. Կաթնային կամ սև շոկոլադ - 200 գրամ
    2. Սերուցք 35% - 300 գրամ
    3. Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
    4. Վանիլին

    Պատրաստման եղանակը

    Շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:

    Լավ հարում ենք սերուցքը, ավելացնում ենք վանիլին, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շոկոլադը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:

    Շոկոլադե կրեմը լցնում ենք մատուցվող ամանների մեջ, զարդարում ենք թթվասերով, քերած շոկոլադով...

    Կարող ենք մատուցել և սառը, և սենյակային ջերմաստիճանում պահելուց հետո:

    Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ Կարդալ Նախորդը

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ

    Գլազուր թթվասերով Կարդալ հաջորդը

    Գլազուր թթվասերով

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: