booked.net
  • 23 հունվար, 2021
    Բլինչիկի խմոր կաթով և գազավորված հանքային ջրով

    Բլինչիկի խմոր կաթով և գազավորված հանքային ջրով

    Բաղադրիչներ 

    1. Կաթ - 1 բաժակ
    2. Գազավորված հանքային ջուր - 1 բաժակ
    3. Ալյուր - 1-2 բաժակ
    4. Հավկիթ - 1 հատ
    5. Շաքարավազ - 1 ճաշի գդալ (ըստ ճաշակի)
    6. Վանիլին - 1 թեյի գդալ
    7. Ձեթ - 2 ճաշի գդալ
    8. Աղ ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Խորը ամանի մեջ լավ հարում ենք հավկիթը, շաքարավազը, վանիլինը մինչև ստացվի փրփրանման զանգված։

    Պարբերաբար հարելով, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք կաթը, աղը, ապա ալյուրը։

    Երբ բոլոր բաղադրիչները կուծվել են, խառնելով ավելացնում ենք ձեթը, ապա հանքային ջուրը։

    Խմորը ծածկում ենք պոլիեթիլենային թաղանթով, թողնում ենք հանգստանա 20-30 րոպե։

    Թավանյի հատակին քիչ ձեթ ենք քսում, դնում ենք կրակին։ Երբ թավան տաքանում է, շերեփով լցնում ենք խմորը, հավասարաչափ տարածում ենք, տապակում ենք 2 կողմից։

    Բարի ախորժակ

     

    bannerH1

    Բլինչիկի խմոր գազավորված հանքային ջրով

    Բլինչիկի խմոր գազավորված հանքային ջրով

    Նախորդը

    Մեղրով տորթ, դասական

    Մեղրով տորթ, դասական

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: