• 16 հունիս, 2021
    Տապակած պանիր

    Տապակած պանիր

    Բաղադրիչներ

    1. Պանիր - 200 գրամ
    2. Հավկիթ - 1 հատ
    3. Ալյուր - 2 ճաշի գդալ
    4. Պաքսիմատ - կես բաժակ
    5. Բուսայուղ
    6. Աղ

    Պատրաստման եղանակը Կտրատում ենք պանիրը մոտավորապես 1սմ լայնությամբ, ձևը և երկարությունը մեր ընտրությամբ: Հարում ենք հավկիթը մի պտղունց աղի հետ: Պատրաստում ենք ալյուրն ու պաքսիմատը: Պանիրը թաթախում ենք հետևյալ հերթականությամբ՝ այլուր, հավկիթի, պաքսիմատ: Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, տաքացնում ենք, և պատրաստի պանիրները տապակում ենք 2 կողմից: Երկար տապակիել չի կարելի, քանի որ պանիրը կարող է շատ հալվել և լցվել բուսայուղի մեջ: Մատուցում ենք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ

    Պանիրը խմորի մեջ

    Պանիրը խմորի մեջ

    Նախորդը

    Լավաշը պանրով և ձվով: Նախաճաշ 5 րոպեում

    Լավաշը պանրով և ձվով: Նախաճաշ 5 րոպեում

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: