booked.net
  • 31 հոկտեմբեր, 2020
    Լեչո պոմիդորով և պղպեղով

    Լեչո պոմիդորով և պղպեղով

    Բաղադրիչներ

    1. Բուլղարական պղպեղ- 3 կգ
    2. Պոմիդոր - 3 կգ
    3. Շաքարավազ - 1,5 բաժակ
    4. Աղ - 4 ճաշի գդալ
    5. Բուսայուղ - 200 մլ
    6. Սև հատիկավոր պղպեղ - 8 հատիկ
    7. Քացախ - 80 մլ
    8. Դափնու տերև

    Պատրաստման եղանակը

    Լավ լվանում ենք բանջարեղենը։

    Պղպեղի միջուկը հեռացնում ենք, կտրտում ենք։

    Կտրտում ենք նաև պոմիդորը և պղպեղի հետ աղում ենք մսաղացով։

    Ստացված զանգվածը թույլ կրակի վրա եփում ենք 35-40 րոպե, ավելացնում ենք հատիկավոր սև պղպեղ, դափնու տերև, քացախ, եփում ենք ևս 7-10 րոպե։

    Լեչոն լցնում ենք ստերիլիզացրած բանկաների մեջ, հերմետիկ փակում ենք, շրջում ենք և թողնում հովանա, որից հետո կարող ենք տեղափոխել։

    Բարի ախորժակ։

     

    bannerH1

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա Կարդալ Նախորդը

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա

    Սմբուկի մարինադ Կարդալ հաջորդը

    Սմբուկի մարինադ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: