• 05 օգոստոս, 2021
     Գլազուր՝ սերուցքով

    Գլազուր՝ սերուցքով

    Բաղադրիչներ

    1. Շաքարավազ - 250 գրամ
    2. Կակաո - 50 գրամ
    3. Սերուցք - 65 մլ
    4. Կարագ - 20 գրամ

    Պատրաստման եղանակը

    Տաքացնում ենք սերուցքը, մեջը լցնում ենք կարագը:

    Ավելացնում ենք կակաոն, լավ խառնում ենք, որպիսի կարագը լուծվի: Շարունակաբար խառնելով ավելացնում ենք շաքարավազը: Թողնում ենք հովանա և օգտագործում ենք: Բարի ախորժակ  

    Միկադո

    Միկադո

    Նախորդը

    Շոկոլադե դեսերտ

    Շոկոլադե դեսերտ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: