• 17 սեպտեմբեր, 2021
     Վիեննական վաֆլի, դասական տարբերակ

    Վիեննական վաֆլի, դասական տարբերակ

    Բաղադրիչներ

    1.  Ալյուր - 2 բաժակ
    2. Փխրեցուցիչ - 4 թեյի գդալ
    3. Շաքարավազ -  2 ճաշի գդալ
    4. Աղ - 1 թեյի գդալ
    5. Հավկիթ - 2 հատ
    6. Կաթ - 1,5 բաժակ
    7. Կարագ - 100 գրամ

    Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք բոլոր բաղադրիչները, լավ հարում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը պատրաստ է:

    Վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ բարակ շերտով բուսայուղ ենք քսում, լցնում ենք խմորը և եփում ենք մինչև վաֆլիները վարդագույն դառնան:

    Կարող ենք զարդարել հատապտուղներով և շաքարի փոշիով:

    Բարի ախորժակ

    ՈՍԿԵԳՈՒՅՆ ԾԻՐԱՆԻ ՉԻՐ

    ՈՍԿԵԳՈՒՅՆ ԾԻՐԱՆԻ ՉԻՐ

    Նախորդը

    Բեզե

    Բեզե

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: