booked.net
  • 29 հոկտեմբեր, 2020
    ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՎԻՏՉԻՆԱՅՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՎԻՏՉԻՆԱՅՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Բաղադրիչներ
    1.  Պահածոյացված սունկ - 1 բանկա
    2. Կանաչ սոխ - 1 կապ
    3. Կարտոֆիլ - 3 հատ
    4. Վիտչինա - 300 գրամ
    5. Ձու - 3 հատ
    6. Մայոնեզ կամ թթվասեր
    Պատրաստման եղանակը Աղցանը կարող ենք պատրաստել երկու եղանակով. կարող ենք բաղադրիչները խառնել իրար, կամ պատրաստել շերտերով: Դիտարկենք երկրորդ տարբերակը: Մատուցվող ափսեի մեջ հետևյալ հերթականությամբ լցնում ենք բաղադրիչները, յուրաքանչյուր շերտից հետո քսում ենք մայոնեզ կամ թթվասեր.
    1. կտրտած ձու
    2. եփած և քառակուսիներով կտրտած կարտոֆիլ
    3. քառակուսիներով կտրտած վիտչինա
    4. կանաչ սոխ
    5. պահածոյացված սունկ
    Աղցանը տեղափոխում ենք սառնարան: Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Աղցան երշիկով ու պանրով Կարդալ Նախորդը

    Աղցան երշիկով ու պանրով

    ԽԵՑԳԵՏՆԻ ՁՈՂԻԿՆԵՐՈՎ ԵՎ ԵԳԻՊՏԱՑՈՐԵՆՈՎ ԱՂՑԱՆ Կարդալ հաջորդը

    ԽԵՑԳԵՏՆԻ ՁՈՂԻԿՆԵՐՈՎ ԵՎ ԵԳԻՊՏԱՑՈՐԵՆՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: