Բաղադրիչներ

  1. Կաթնային կամ սև շոկոլադ – 200 գրամ
  2. Սերուցք 35% – 300 գրամ
  3. Թթվասեր – 2 ճաշի գդալ
  4. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:

Լավ հարում ենք սերուցքը, ավելացնում ենք վանիլին, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շոկոլադը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:

Շոկոլադե կրեմը լցնում ենք մատուցվող ամանների մեջ, զարդարում ենք թթվասերով, քերած շոկոլադով…

Կարող ենք մատուցել և սառը, և սենյակային ջերմաստիճանում պահելուց հետո:

Բարի ախորժակ

Հետաքրքիր է

Հավանել և տարածել

Մեկնաբանել

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով