Բաղադրիչներ

  1. Կոկոսի փաթիլներ – 70 գրամ
  2. Խտացրած կաթ – 400 գրամ
  3. Կարագ – 200 գրամ
  4. Սպիտակ շոկոլադ – 200 գրամ

 

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի մեջ լցնում ենք կարագը և շոկոլադը, դնում ենք թույլ կրակին:

Խտացրած կաթը և կոկոսի փաթիլները բլենդերով լավ հարում ենք:

Ավելացնում ենք հալված կարագը և շոկոլադը, նորից հարում ենք և “Ռաֆաելլոյի” կրեմը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Մեկնաբանել

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով