Բաղադրիչներ

  1. Շաքարավազ – 250 գրամ
  2. Կակաո – 50 գրամ
  3. Սերուցք – 65 մլ
  4. Կարագ – 20 գրամ

Պատրաստման եղանակը

Տաքացնում ենք սերուցքը, մեջը լցնում ենք կարագը:

Ավելացնում ենք կակաոն, լավ խառնում ենք, որպիսի կարագը լուծվի:

Շարունակաբար խառնելով ավելացնում ենք շաքարավազը: Թողնում ենք հովանա և օգտագործում ենք:

Բարի ախորժակ

 

Մեկնաբանել

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով