booked.net
  • 07 հուլիս, 2020
    "Սեդրակ Մամուլյան" խոհարարական ստուդիա

    "Սեդրակ Մամուլյան" խոհարարական ստուդիա

    "Սեդրակ Մամուլյան" խոհարարական ստուդիայի և "Ռոեջերս պրոֆեսիոնալ" ընկերությունների համատեղ ծրագրի մեկնարկի պաշտոնական արարողությունը տեղի ունեցավ մարտի 12-ին Ավան, Աճառյան 3/5 հասցեում։ Միջոցառմանը հրավիրված էին Կրթության և գիտության նախարարության, մասնագիական կրթության համակարգի, միջազգային կարզակերպությունների ներկայացուցիչներ։ Նշենք, որ "Սեդրակ Մամուլյան խոհարարական ստուդիան" հիմնադրվել է 2012 թվականին "Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման" Հկ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանի նախաձեռնությամբ։

    «Սեդրակ Մամուլյան» խոհարարական ստուդիան սիրով հրավիրում է մասնակցելու դասընթացների։ Ծրագրում կսովորեք՝

    • Սննդակարգ
    • Սննդամթերքի նախնական մշակում
    • Սննդամթերքի ճանաչելիություն
    • Սննդամթերքի ջերմային մշակման եղանակներ
    • Կերակրատեսակների պատրաստում, ձևավորում և մատուցում
    • Ազգային խոհանոցի պատմություն, զարգացման փուլեր և այլն։

    Ստուդիայում հիմնական ուսուցանվող մասնագիտական առարկաներն են.

    1. Ազգային խոհանոցի ծագումնաբանություն
    2. Նախուտեստների պատրաստում և տեխնոլոգիական գործընթացների վերահսկում
    3. Ապուրների և թանձրուկների պատրաստում
    4. Թռչնամսից կերակրատեսակների պատրաստում
    5. Ձկից կերակրատեսակների պատրաստում
    6. Խոզի, հորթի, գառան մսից և մսամթերքից կերակրատեսակների պատրաստում
    7. Աղանդեր (Մթերքի ձևավորում, ֆուրշետի նախահիմքեր )

    Օժանդակ առարկաներ

    1. Սպասարկում և իմիջ
    2. Մթերային ապրանքների ապրանքագիտություն
    3. Հանրային սննդի օբյեկտների խոհանոցային գույքի շահագործում, աշխատանքային ռեժիմի վերահսկում և տեղաբաշխում
    4. Արտադրանքների ստացում և տեխնոլոգիական վերահսկում
    5. Սանիտարա-հիգիենա
    6. Բաղադրատոմսերի, կերակրացանկերի կազմում և հաշվարկում
    7. Ընդհանուր խոհարարական հիմունքներ

       

    bannerH1

    Մեգան Մարկլի դիետան Կարդալ Նախորդը

    Մեգան Մարկլի դիետան

    Ապրիլի 7-ի խորհուրդը Կարդալ հաջորդը

    Ապրիլի 7-ի խորհուրդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: