booked.net
  • 03 հուլիս, 2020

    Բաղադրիչներ

    1. Շաքարավազ - 250 գրամ
    2. Կակաո - 50 գրամ
    3. Սերուցք - 65 մլ
    4. Կարագ - 20 գրամ

    Պատրաստման եղանակը

    Տաքացնում ենք սերուցքը, մեջը լցնում ենք կարագը:

    Ավելացնում ենք կակաոն, լավ խառնում ենք, որպիսի կարագը լուծվի: Շարունակաբար խառնելով ավելացնում ենք շաքարավազը: Թողնում ենք հովանա և օգտագործում ենք: Բարի ախորժակ  

    bannerH1

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ Կարդալ Նախորդը

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ

    Շոկոլադե դեսերտ Կարդալ հաջորդը

    Շոկոլադե դեսերտ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: