booked.net
  • 13 հուլիս, 2020
    Չամիչ տնային պայմաններում

    Չամիչ տնային պայմաններում

    Չամիչ պատրաստելու համար կարող ենք օգտագործել ցանկացած տեսակի խաղող: Բայց ցանկալի է օգտագործել այնպիսի տեսակներ, որոնք կորիզ չունեն, օրինակ քիշմիշ:

    Խաղողը պարտադիր պետք է լինի հասած:

    .

    Պատրաստման եղանակը

    .

    1. Վերցնում ենք առանց կորիզի խաղող
    2.  Լավ լվանում ենք:
    3. Հեռացնում ենք պոչիկները:
    4. Մեկ շարքով շարում ենք մեծ ափսեի մեջ, ապա չորացնում ենք:
    5. Կարող ենք չորացնել արևի տակ՝ 2-3 օր կամ չիր պատրաստող գործիքով՝ 6-10 ժամ:

    Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ Կարդալ Նախորդը

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ

    Բելգիակա հաստ վաֆլիներ Կարդալ հաջորդը

    Բելգիակա հաստ վաֆլիներ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: