booked.net
  • 06 հունիս, 2020
    Լավաշով պիցցա

    Լավաշով պիցցա

    Բաղադրիչներ

    1. Լավաշ - 1 հատ
    2. Երշիկ, նրբերշիկ կամ հավի միս - 200-250 գրամ
    3. Սոխ - 1 հատ
    4. Քաղցր պղպեղ - 1 հատ
    5. Պանիր - 100-150 գրամ
    6. Կետչուպ
    7. Համեմունքներ

    Պատրաստման եղանակը

    Մանր կտրատում ենք երշիկը և պղպեղը, քերում ենք պանիրը, իսկ սոխը կտրտում ենք կիսալուսնաձև:

    Թավայի հատակին դնում ենք լավաշի կեսը, վրան լցնում ենք պանիր:

    Դնում ենք լավաշի երկրորդ շերտը, պատում ենք կետչուպով, համեմունքներով:

    Պղպեղը, երշիկը, սոխը հավասարաչափ լցնում ենք լավաշի վրա, վերջում ավելացնում ենք պանիրը:

    Պիցցան տեղափոխում ենք ջեռոց 3 րոպեով, մինչև պանիրը լրիվ հալվի: Մատուցում ենք տաք վիճակում:

    Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Կարտոֆիլը ջեռոցում Կարդալ Նախորդը

    Կարտոֆիլը ջեռոցում

    Դդումով կոտլետներ Կարդալ հաջորդը

    Դդումով կոտլետներ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: