booked.net  
  • 29 փետրվար, 2020
    Ռուլետ ջեմով

    Ռուլետ ջեմով

    Բաղադրիչներ

    1. Հավկիթ - 3 հատ
    2. Շաքարավազ - 1 բաժակ
    3. Սոդա - 0,5 թեյի գդալ
    4. Ալյուր - 1 բաժակ
    5. Ջեմ - ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Հավկիթները, շաքարավազը լավ հարում ենք: Թթվասերի մեջ լցնում ենք սոդան, խառնում ենք և ավելացնում ենք հավկիթի և շաքարավազի վրա: Ավելացնում ենք ալյուրը: Ստացվում է թույլ խմոր: Ջեռոցի թավայի վրա դնում ենք սննդային պերգամենտ, վրան մի փոքր բուսայուղ ենք քսում: Խմորը բարակ շերտով լցնում ենք թավայի մեջ:

    Եփում ենք 180 աստիճան նախորոք տաքացված ջեռոցում 15-20 րոպե: Խմորը հանում ենք ջեռոցից, և տաք վիճակում վրան քսում ենք ջեմը, ապա փաթաթում ենք ռուլետի նման:

    Հովանալուց հետո կարող ենք զարդարել գլազուրով, շաքարի փոշիով, շոկոլադով, մրգերով...

    Բարի ախորժակ

    վեբ-ծրագրավորման դասընթաց

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ Կարդալ Նախորդը

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ

    Ելակի չիր Կարդալ հաջորդը

    Ելակի չիր

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: