booked.net  
  • 01 ապրիլ, 2020
    Պահածոյացված ձուկ

    Պահածոյացված ձուկ

    Բաղադրիչներ.

    1. Ձուկ՝ մանր - 1կգ
    2. Սոխ - 200 գրամ
    3. Բուսայուղ - 100 գրամ
    4. Գինի կամ ջուր - 150 գրամ
    5. Քացախ - 50 գրամ
    6. Աղ, համեմունքներ ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը Մանր ձուկը լվանում ենք, հեռացնում ենք գլուխները, պոչերը, ներքին օրգանները... Օղակաձև կտրատում ենք սոխը: Վերցնում ենք կաթսա, 1-ին շերտը դնում ենք սոխը, ապա ձկնիկներին, չենք մոռանում ավելացնել աղ, հատիկավոր սև պղպեղ, դափնու տերև: Այսպես շերտերով դասավորում ենք: Վերջում լցնում ենք բուսայուղ, քացախ, գինի կամ ջուր: Կափարիչով ամուր փակում նեք կաթսան, դնում ենք ցածր կրակին և եփում ենք 3-ից 5 ժամ: Պատրաստի ձկների փշերը այնքան են փափկում, որ ուտելու ժամանակ կարիք չի լինում հեռացնել: Այս բաղադրատոմսով պատրաստված ձկնիկները կարելի է և մատուցել անմիջապես, և պահածոյացնել ձմեռվա համար:   Բարի ախորժակ…  

    bannerH1

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա Կարդալ Նախորդը

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա

    Պոմիդորով մուրաբա Կարդալ հաջորդը

    Պոմիդորով մուրաբա

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: