booked.net
  • 03 հունիս, 2020
    Վիեննական վաֆլի, դասական տարբերակ

    Վիեննական վաֆլի, դասական տարբերակ

    Բաղադրիչներ

    1.  Ալյուր - 2 բաժակ
    2. Փխրեցուցիչ - 4 թեյի գդալ
    3. Շաքարավազ -  2 ճաշի գդալ
    4. Աղ - 1 թեյի գդալ
    5. Հավկիթ - 2 հատ
    6. Կաթ - 1,5 բաժակ
    7. Կարագ - 100 գրամ

    Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք բոլոր բաղադրիչները, լավ հարում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը պատրաստ է: Վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ բարակ շերտով բուսայուղ ենք քսում, լցնում ենք խմորը և եփում ենք մինչև վաֆլիները վարդագույն դառնան: Կարող ենք զարդարել հատապտուղներով և շաքարի փոշիով: Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ Կարդալ Նախորդը

    Թխվածքաբլիթով, բանանով տորթ

    ԲԵԶԵ Կարդալ հաջորդը

    ԲԵԶԵ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: