booked.net  
  • 23 փետրվար, 2020
    Ամանորյա թխվածքաբլիթներ վարսակի փաթիլներով

    Ամանորյա թխվածքաբլիթներ վարսակի փաթիլներով

    Բաղադրիչներ 

    1. Վարսակի փաթիլներ - 2 բաժակ
    2. Ձու - 2 հատ
    3. Շաքարավազ - 1 բաժակ
    4. Կարագ - 100 գրամ
    5. Ալյուր - 2 ճաշի գդալ
    6. Վանիլին
    7. Պոպոկ
    8. Շաքարի փոշի, շոկոլադ զարդարելու համար

     

    Պատրաստման եղանակը

    Մանր կտրտում ենք պոպոկը: Վարսակի փաթիլները բլենդերի միջոցով մանրացնում ենք, մինչև դառնա ալյուրի նման: Պոպոկը և վարսակի ալյուրը լցնում ենք մեծ ամանի մեջ, ավելացնում ենք ալյուրը, վանիլինը:

    Հարիչով հարում ենք կարագը և շաքարավազը մինչև ստացվի սպիտակ, միասեռ զանգված: Զգուշորեն ավելացնում ենք ձուն, ապա վերը նշված ալյուրե զանգվածը: Հունցում ենք պինդ խմոր:

    Գրդնակի օգնությամբ բացում ենք խմորը 1սմ հաստությամբ: Ֆորմաներով ձևավոր կտրտում ենք և տեղափոխում ջեռոց: Եփում ենք 180°С ջերմությամբ 20 րոպե:
    Տաք թխվածքաբլիթները զարդարում ենք շաքարի փոշիով, շոկոլադով, կոկոսի քերուքներով.... 
     Բարի ախորժակ

    bannerH1

    Բլինչիկի խմոր Կարդալ Նախորդը

    Բլինչիկի խմոր

    Ամանորյա քաղցր "Կոներ" Կարդալ հաջորդը

    Ամանորյա քաղցր "Կոներ"

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: