booked.net
  • 08 հուլիս, 2020
    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Բաղադրիչներ.

    1. Տավարի միս - 400 գրամ
    2. Պահածոյացված սունկ - 200 գրամ
    3. Խնձոր - 1 հատ
    4. Պինդ պանիր - 150 գրամ
    5. Կանաչի
    6. Աղ, սև պղպեղ
    7. Թթվասեր կամ մայոնեզ

    Պատրաստման եղանակը Նախորոք լավ եփում ենք տավարի միսը, ջրին ավելացնում ենք 1 ճաշի գդալ աղ: Սառելուց հետո երկարությամբ կտրատում ենք: Տավարի միսը լցնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, որպես առաջին շերտ: Յուրաքանչյուր շերտից հետո ավելացնում ենք քիչ քանակով աղ և սև պղպեղ: Մաքրում ենք խնձորի կեղևը, անց ենք կացնում խոշոր քերիչով: Լցնում ենք տավարի մսի վրա երկրորդ շերտով: Որպես երորդ շերտ լցնում ենք մանրացված պահածոյացված սունկը: Քերում ենք պանիրը և լցնում ենք սնկի վրա: Վրայից լցնում ենք թթվասերը կամ մայոնեզը և զարդարում ենք կանաչիով: Կարող ենք նաև բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և այդպես մատուցել: Բարի ախորժակ: 

     

    bannerH1

    Աղցան երշիկով ու պանրով Կարդալ Նախորդը

    Աղցան երշիկով ու պանրով

    ՄԱՅՐԱՔԱՂԱՔԱՅԻՆ ԱՂՑԱՆ, ԴԱՍԱԿԱՆ Կարդալ հաջորդը

    ՄԱՅՐԱՔԱՂԱՔԱՅԻՆ ԱՂՑԱՆ, ԴԱՍԱԿԱՆ

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: